Розцiвли надiями пiснi

 
Розбудила сурмами тривога,
Розцвіли надіями пісні,
Пролилися спогади рясні -
Знову нас звела одна дорога.

Випадковість? Доля? Хибний рок
Розділив колись мене з тобою,
Напоївши досхочу журбою,
Затуливши блиск нічних зірок?..

Значення це зараз вже не має:
Розчиняться сум і самота
Там, де широта і довгота
Наші руки міцно поєднає.


Рецензии