В руках...

Холодна чашка кави і телефон в руках.
Я не забула те, що говорила мама,
але ти й досі живеш у моїх думках.

А телефон давно мовчить,
і гордість не дозволить говорити.

Вона казала, що життя навчить,
як і зким потрібно жити.

А моя рука все тягнеться до тебе подзвонити,
бо я так і не змогла тебе кимось іншим замінити!


Рецензии