Любий мрiйник

Лякає всіх
Розгін Євромайдану,
Лякає,
І мабуть не без підстав,
Сьогодні ввечері,
  Можливо  завтра зранку…….
Народ прокинься,
Ти чого чекав?!
Від влади поступок,
Якогось компромісу,
Що легко здасться,
Піде в небуття,
Злякався ти  репресій,
ЇЇ сили,
Прокинься  любимий мрійник,
Це життя!
Тебе ударять,
Ти удар сильніше,
Хмельницькому ж
Не легше бо було,
Він не чекав від
Влади компромісу,
Не сподівався 
На якесь добро,
 Ніхто за
Нас не змінить
Нашу владу,
Ніхто крім нас
Іх красти не відвчить,
Зберись народ!
Хоч буде
Дуже тяжко,
Та це до щастя
Історична мить!
15.01.2014


Рецензии