ти причина

Ти причина моїх зайвих кілограмів
Ти причина диму в моїх легенях
Ти причина моїх душевних шрамів
По мойому серцю стріляєш, наче по мішенях

Ти причина моїх щоденних скандалів
Безкінечної болі та сліз
Ти причина моїх провалів
Дай Бог, не причиною зібраних валіз

Ти причина безладу в моїй голові
Підвищеного серцевого тиску
Причина ендорфіну в моїй крові
Причина в очах моїх блиску

Ти причина моїх неспокійних думок
На данний момент, ти є вся суть
Можливо, тобі вистачає інших жінок
Сподіваюсь, що мене скоро спасуть

Але ж ти є моє спасіння
Однак, мене ніколи не врятуєш
Без тебе самі падіння
Лиш біль та розчарування мені даруєш

Але все ж ти мій промінь надії
Все ж причина радості і любові
Хоч марні всі мої мрії
Хоч марні всі наші розмови

Забути б, але ж це неможливо
Простити, та я ж давно простила
Ці короткі миті все ж для мене важливі
Якщо б поряд був, не відпустила


Рецензии