Не знайомка

Зустрів я в снах її прекрасну
у неї очі голубі, вона як янгол
вся прекрасна, дивлюсь у її очі й
бачю небо, чи то озера голубі,
чи може море те прекрасне .
            
Її впізнаю по між сотень усіх
яскравих зірочок, бо в неї усмішка
сліпуча одна така лиш на мільйон
такої знов я не зустріну вона
одна у всьому світі.


Рецензии