Клоун

Клоун

Днес си нарисувах
облаче красиво.
Мама каза:- Стига,
много е мъгливо!

Слънцето червено
прилича на черешка.
Щом морето е зелено,
станала е грешка.

-Моето момиче,
спри за миг поне.
На клоунче приличаш
с боядисано носле.


Рецензии