С коте на море

С коте на море

Ваканция е вече,
лятото дойде.
Слънцето напече
и е време за море.
От снощи в колата
тайно и самичък-
скрил съм котарака.
Да лъжа не обичам,
но мама знам ще каже
/ и татко е съгласен/,
че с котката на плажа
направо е опасно.
Ваканция е вече,
лятото дойде.
Тихо котараче…
Или сбогом море…


Рецензии