Мама

Мама

Мама знае най-добре,
когато аз се разболея,
защо боли ме и къде.
Тогава гушкам се до нея.

Мама знае най-добре
защо аз плача и се смея.
Дори,когато каже-не!
Аз гушкам се до нея.

Мама знае най–добре
без какво не мога да живея.
Без мамините две ръце,
които гушкат ме до нея.


Рецензии