Коли сьогоднi об мене зачепився...

* * *
Коли сьогодні
Об мене зачепився
Чоловічий погляд,
Зрозуміла, що
Можу втратити голову
Не в твоїх обіймах.
Вино кохання
З мого серця
Колись випив
Один майже
Незнайомий
Чоловік.
Ти хочеш хмелю -
Простягую порожнечу.
Вибач.


Рецензии