Чыстае каханне

 Калі ты скончыш верыць у хлусьню,
 Адчуўшы абыякавасць дыхання,
 Тады ён спыніць даўнюю гульню
 З банальнай назвай "чыстае каханне".

 І хай яго апошняе "adieu",
 Як праязны білет у безвыходнасць,
 Трымай упарта лінію сваю-
 З дзяцінства не разгубленую годнасць.

 Хавай пад капялюшам боль і сум,
 Адчай і крыўду затулі ў кішэні-
 Аднойчы знойдзе воўк сваю лісу
 І трапіць у становішча мішэні.
 27.10.2012


Рецензии