Неврозом тиша пиляe струни

 * * *

Неврозом тиша

Пиляє струни.

Дисгармонійна

У серці осінь.

Мені без тебе

Тривожно й сумно.

Мені з тобою

Не по дорозі.

 

Немов відкрила

Чужий щоденник

Й дивлюся збоку

На все тверезо:

То знов зійдемось,

То розійдемось

У танго-пристрасть

На гострих лезах.

 

У дощ зірветься

Печаль акордів.

Гаряча кава

Позначить ранок.

Мені без тебе...

Всміхаюсь гордо.

Мені з тобою...

Лікую рани.


Рецензии