Зимова любов

Зимова ніч все за вікном гуляє,
І збитий ти в думках своїх.
Холодний вітер за вікном блукає,
Вкриває землю білий сніг.

Кружляють птахи над землею,
Мороз все тіло обпіка.
І все життя було лиш з нею,
Без неї і життя нема.

Той світ, що був збудований тобою,
Для неї лиш для неї будував.
Але цією сніжною зимою,
Покритий снігом він пропав.

Якби він був потрібен їй,
Я б збудував іще його.
Але в полоні дивних мрій,
Тобой забутий він давно.

Все, що я зробив для тебе,
Ти зруйнувала без жалю.
Благаю,повернись до мене,
Тому,що я тебе люблю.


Рецензии