Люблю в Тобi Тебе

* * *
Люблю в Тобі

Тебе - справжнього,

Тебе - щирого,

Тебе - вірного.

Як вода джерельна,

Душа Твоя

В мене дзвінко

Переливається.

А в очах Твоїх гарних -

Бісики

Зводять з розуму

І п'янять мене.

Ми з Тобою -

Ріка одна,

Що із двох струмків

Починається.


Рецензии