Пaхне лiто трояндово

***
Пахне літо трояндово.
Пахне літо медвяно.
Усміхається лагідно
Стиглим сонцем рум'яним.

У повітрі тремтливому
Сміх дитячий іскриться.
Літо, ех, пустотливеє -
З саднами на колінцях.

На обличчях з засмагою -
Не домитися мамам.
Пахне літо трояндово.
Пахне літо медвяно.


Рецензии