Mai mult nimic nu-ti cer... на румынском языке

 Nimic, mai mult nimic nu-ti cer,
 Raman doar o atingere,
 A unui dor de dor,
 Miracolul de stingere,
 A unei stele-n cer,
 Si ultimul ei zbor...

 (Anton Barbu) a.15.01.2014


Рецензии