Toamna bate iar la poarta... на румынском языке

 Toamna bate iar la poarta,
 Toamna dijma iar imi cere,
 Toamna grijile imi poarta,
 Ce sa fac sa scap de ele?..

 Toamna tu nu te grabi,
 Toamna lasa-ma in pace,
 Tu la mine nu veni,
 Tu la mine n-ai ce face.

 Toamna tu intoarce-mi dorul,
 Toamna tu nu ma chema,
 Toamna du-ma la pridvorul,
 Unde-asteapta mandra mea.

 (Anton Barbu) a.22.05.2013


Рецензии