Кропеники -укр

                К р о п е н и к и (укр)

Ми з Великої Костромки,
Завітайте за наш стіл,
Без кропеників прожити
Ви не зможете тоді.

Приїзжайте ви в Костромку
Тут родючая земля,
“Трандулєтом” не об’їдеш
Всі тутешнії поля.

Приспів:
В нашій пічці, ох смачні
Кропеники випікаються,
Слюна котиться в мені
Душа святу посміхається.

Нам не нужний “лісапед”,
Забери цей “трандулєт”,
Є кропеники у нас,
Життя буде супер клас!

          ***
Наш родючий «чорнозєм»
Кращий в світі еталон,
Ну не цим гордимся ми,
Хлібом, кропом ми  славни.

Приїзжай до нас дружище,
Своїх друзів всіх бери,
Ти кропеників не найдеш
Кращих в світі, хоч умри.


Рецензии