Що в серцi

          
Тиша торкає холодом  вогким…
Мороз по шкірі і лід  - у серце ,
Сидиш під дощем до кінчиків мокрим ,
Надія лунає , що  трепіт озветься .
Минуле до променів жарких жевріє,
Там кожна хвилина – лиш  радості мить.
Хоч в крові нестерпний вогонь ще палає ,
Та в серці ще досі та рана сочить .
Коли відступає наука ,  й безсила .
Опустяться руки ,та треба вперед .
Надія , безсмертна , як  вічная сила , -
Співать починає з тобою в дует .
Життя закоротке , щоб навіть секунди ,
Замарно потратить на низькі слова ,
В останні хвилини  продумують люди,
І молять прощення за злидні-діла .
Те вічне , що диво зробило з людини ,
Що здатне змінити печаль в  щастя-мить ,
Будує моря , океани і днини .
Це те , що є в серці – що вічно бурлить .


Рецензии