SOS!

Тетяні Чорновіл присвячується!

(Українську журналістку та активістку Майдану, яка зібрала компромат на президента та його поплічників,бандити намагалися вбити, її по звірячому побили на трасі Київ-Бориспіль)

 Із високих кабінетів звір дає вказівку,
Треба вбити журналістку, цю погану дівку!
Розтоптати на дорозі, джипом задавити,
За Майдан й свободу слова, битами забити…
Кримінал свого «в законі» щиро поважає,
Вся країна, наче зона, стогне та ридає!
Суд замовний потопає у крові, як в морі,
Узаконені тортури і нелюдське горе!
Тож, злочинці за кермом дівчину вбивають,
Троє звірів на одну, люто наступають…
Б’ють, мов справжні фахівці, навчені собаки,
Знають, гроші світять їм, грамоти й подяки!
Скаже Пшонка, це була – самооборона!
Розтрощила Таня джип й  мирну охорону…
Била хлопців президента по ногам й кусала!
Що сама собі рукою носа поламала…
Журналісти, наших б’ють й убивають кати,
Стогне з жалю та кричить Україна - мати!
Не мовчіть, цьому пора врешті дати раду…
У відставку кримінал та бандитську владу!
 
 


Рецензии