Пою моему Господу I sing to my Lord

Пою моему Господу, ибо Он – моя Жизнь,
И коли, я перестану хвалить Его, то перестану дышать.
Люди, вспомните, когда любите то, что делаете сейчас,
Вспомните Того, без Которого не было бы и дела вашего.
Людие, держите мысли ваши в Боге, где бы вы ни были…
В сокровищнице своего сердца будьте с Ним.
2009

Sing my Lord, for He is my Life,
And if I cease to praise Him, then stop to breathe.
People, remember, when you love what you are doing now
Remember that without Which there would be no business of your.
People, keep your thoughts in God, no matter where you were...
In the treasure of your heart be with Him.
2009


Рецензии