Серед неба, пiсня

   

Серед неба, серед річки
На прозорій гладі-стрічки
Птахів   вільні   рухи, 
Птахів   вільні   рухи

Ясний промінь, думки милі
І гайдають теплі хвилі
Веселкові смуги,
Веселкові смуги

Прийди, прийди, моя люба
Бо шукають очи всюди
Бажаної миті,
Бажаної миті

Чи то вітру легкий шорох,
Чи лебідки чуткий сполох,
Як мені не мліти,
Як мені не мліти?

Зачарований тобою...
Не знайду собі покоя -
Сподіватись маю,
Сподіватись маю

Як той птах свою лебідку
Пестить, мов чарівну квітку
Так тебе кохаю,
Так тебе кохаю!

Серед неба, біля річки
Ясним поглядом Марічка
Милого вітала,
Милого вітала...

Два віночка з барвіночків,
Два віночка з барвіночків
Хусткою зв'язала,
Бо його кохала!




 


Рецензии
Дякую за вiршi! Дуже гарно!
З теплом душi! Добра i любовi!!!
О!

Олег Демьяненко 2   10.02.2014 19:49     Заявить о нарушении
Дуже приємні, щирі слова, Олеже! Дякую. З повагою та зустрічними побажаннями тепла, добра та натхнення.Наталка:)

Натуличка   11.02.2014 22:56   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.