Пiд яким ви знаком? гумор

 Молодий сержант із жезлом бродить біля ринку,
 Бачить в чорній іномарці за кермом блондинку.
 « Гарна краля » - дума він. Та раптом за хвилинку
 Ставить та авто під знак, ще й нагло на зупинку.
 Він з усмішкою підходить і питає м’яко:
 - Чи ви знаєте, шановна, під яким ви знаком?
 Та поглянула на нього: ніби не лукавить.
 - Звісно знаю. Та чому це вас отак цікавить?
 Щось підказує мені лиш, що не все так просто,
 Ще не чула про такі от способи знайомства.
 Та якщо вас так цікавлю я, а не дорога,
 То признаюсь чесно вам, - під знаком КОЗЕРОГА.


Рецензии