Во - кали- зимь!

Во – кали – зимь !

ДИ – ДУ – ДУ,  ДИ – ДУ – ДУ!
        ДА – ДА – ДАЙ – ДА?
ДИ – ДУ, ДИ – ДУ, ДИ – ДУ – ДУ.
              ДА – ДА – ДА!

ДИ – ДИ,  ДУ – ДУ,  ДИ – ДИ,  ДУ – ДУ.
                ДА – ДА, ДАЙ – ДА?
                ДИ – ДУ, ДИ – ДУ,
                ДУ – ДУ,  ДУ – ДУ.
                ДА – ДА – ДА!
                ***

МАЛЯ – БУБА
БУБА – ЛЮБА
МАЛЯ – БУБА
ЛЯ

ЛЯ – ЛЯ – БУБА
  БУБА – ЛЮБА
  БУБА – ЛЮБА
ЛЯ
***

ПУП – ПУП – ПЕРЕПУП
    ПЕРЕПУПУ - ПУПУ
       ПУПУ – ПУПУ
           ПЕРЕПУП
          ПЕРЕПУПУ
              ПУПУ

;


Рецензии