Only...

Коли ти поруч, поруч тут,
Коли я чую кожен подих,
І відчуваю ніжність рук -
Тоді лиш здатна, ТАК, на подвиг!
І кожен раз, піднявши очі
Я подумки собі шепчу:
"Дай, Боже, день хоч трішки довший,
Бо зараз й небо по плечу..."
"Вірші, любов, і все таке" -
Ви скажете мені, напевно,
Та кожне слово це п'янке,
Не дуже просто і даремно
Все виливає уночі, де снів нема ще,
І не буде... Так хочу взяти знов ключі,
Прийти і знову пригорнути...
Нарешті небо нам одне,
І міста шум, й одна дорога,
Я знала, щастя не мине,
Хоч і була в душі тривога.


Рецензии