Боляче...

Чому боляче роблять люди мені,
За що дано це пережить душі?
Душі,яка не терпить жалю,
не терпить зради та печалі
Я що сильніша ніж усі?
Навіть кремезні,дужі хлопці
Не  зазнавали всього того що з кожним Новим роком Витримує вона
Така турботлива й крихка
Моя душа від запалу емоцій
Не втримаж й залишиться на боці
Того печалю,суму й жалю
Що колись,ніби з відра
Вливали в душу замість добра((


Рецензии