Одного разу буде все не так

Одного разу буде все не так…
Не так, як сподівалося і снилось.
Життя подасть один нехитрий знак
Й моє Єство відчує Радість-Силу.

Все буде – і буденно, як тепер,
Й химерно і незвично, одночасно,
Так, наче щось, як вервиця просте,
Мене долучить таїнства чи казки.

Не так, як завжди, буде і не так,
Як малювали розум і уява –
Вогонь палахкотітиме, чи Птах
Кружлятиме у Небі, чи заграва

Яскравістю засвітить далечінь,
Чи Дощ проллється невимовно теплий,
Чи серед всіх осмислених прозрінь,
Я усвідомлю Світ, безмежно щедрий…

15.01.2014


Рецензии
понравилось, Катенька))

Хелена Фисои   18.01.2014 16:20     Заявить о нарушении
Спасибо, Хелена!
Любви и Радости!
Самого Светлого!

Катерина Жебровська   18.01.2014 21:54   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.