Великодушн сть

Я пропоную ввести
Нове розуміння великодушності.
Як тобі мати свою і мою,
Чисто так, про запас, душу?
Коли ти її забирала, то забула свій ніж.
Ти мала ним оберігати, а натомість...
Німа обіцянка не виконана.
Наосліп, без звуку, без крові. Ріж.


Рецензии