***

Він був сильним...Хоч досить маленьким
Та ручки нестримно туди і сюди,
А ніжки, в чотири свої, так швиденько
Перешкоди долали усі...
Мама часто йому посміхалась,
Дарувала тепло і пісні,
Хоч і втома свій знак подавала
І співала, бувало, вже в сні...
Подарунок завжди під ялинку
Це хлопчатко так щиро чекало,
І маленьку та гарну билинку
По складах, але все ж, прочитало:
"Кожен рік я росту по хвилинах,
Кожен день посміхаюся всім,
Але татку, є в тебе дитина,
Ти не чуєш, на жаль, її сміх!
Дід Мороз, я так чисто благаю,
Хай прийде хоч сьогодні вночі,
Я і пісню йому заспіваю,
Він не тут, він на небі, де сніг..."


Рецензии