Къыдитар

Мы дунейм адыгэу тетым,
Псоми ззу сэлам!
Сэ тхьэр нахуэуэ согъэпцI,
Ар зэгуэрым къыспиубыдым.
Зыкъуомрэ гупсэхуу,
Iуэхум сыриплъащ,
Ридадэ и лъэпкъ уардэр псэу,
«Интернетыр» къэунэхуащ?!
Зэгуэр Iущ дыхъунум,
Ауэ и чэзу,
Къыдитар къэдмыгъэсэбэпым,
Гуузу дызыунщ.
Чэщейуэ мы гукъабзэ,
Дэ къытхэткъым куэд,
Ди кIуэдыр абы къикIрэ пэт,
ИтIани дытемыкI.
ЩIы хъурейм еэу къэхъум,
ДыцIыхуу дыпэщIэтщ,
Нобэ тхьэлъэIу тщIынут,
Дунейр зэгурыIуам,
Дылажьэу дышхэжыну,
Ди нэхъыжьхэм я уэсиятщ,
Ар къомыхъулIэну,
Сыту щхьэирижэ.
ТIощIырэ езанэ лIэщIыгъуэм,
Куэд зэхуэхъужынщ,
Псоми дерс къыхэтхым,
Ди лъэпкъым гъуэгу къыкIуам.


Рецензии