У кафе

Добрий день
Можна каву?
Вам яку?
Гірку та чорну
Добре зараз принесу.
Дякую...
Будь ласка ваша кава.Може ще щось будете?
Будь ласка...ще кави мені гірку принесіть.
Зараз принесу
Дякую
Може вам допомогти?
Ні дякую
Чого ви може я вам допоможу?
Ні...мені ніхто не допоможе
Жаль Надія ніколи не вмирає
Моя вмерла...Дякую за каву.


Рецензии