Уэлэхэ хьэзим

                Хейм и лъ, хамэм ещIэ
                (Адыгэ псалъэжьщ)
Си блэкIам и жэнэзым,
Зыри цIыху къэкIуакъым,
Улэхэ хьэзим,
ЗдыщIэсIуар ямыщIэ.
Мыстизмым сыщыпсэум,
Сыт сэ къэзгъэщIар,
Си жьэр IэкIэ щIэпха хуэдэ,
Цензурэм сигъэшынэрт.
Къэунэхуа мыстизмым,
ЖиIэр пэжу щытым,
Ухинынущ кIэлэузым,
Укъыщымывэмэ Арбатым.
Си жьэр ***т зыщIахэм,
Нобэ сыт ялажьэ,
Кухням сыщышхыдэм,
Хым адэкIэ сыкъыщащIэ.
Си блэкIар гъея мыхъуау,
Нобэми си гу къоуэ,
Кхъэм сэщхь зиблэкIар зыхьахэр,
Абы дауэ къелрэ.
ЩIэщхъу длэжьар къытщIэмыкIуэм,
Пым и гъэм тIуатэжынщ,
Ар къыщIэкIым емылыджу,
Сыту хэплъэгъуэшхуэ.


Рецензии