З тобою

Я хочу новизни, приємних бачень,
І захвату від сонячних подій,
Я хочу сотні неземних побачень,
Із ним одним, що вище мрій..

Дивитися із пагорбу висОко,
І споглядати ясний краєвид,
Пірнути з аквалангом, десь глибоко,
Літати паропланом..О!Цей вид..!

У подорож залізти з головою..
Одна та інша - цілий світ!
Я хочу бачити це все з тобою!
Десятки незабутніх літ..


Рецензии