Вони самi

             

…неначе ненароком у вві сні,
вона торкнулася його Душі…
тепер у нього запаморочені очі –
повнісінькі солоних сліз…
мов весла думи хлюпотіли,
в джерельці мрії – камінці бубніли…
самотній вітер в різні боки брів,
тягнулась довга безкінечна ніч…


Рецензии