Аннушка

Якби  не вона , я не знаю як було б …
Життя нас розтерло , топтало й зігнуло б .
Як подих повітря , з’явилось дитятко ,
Вживило надію у всіх це малятко .
Ми зносим життєві проколи і муки ,
Йде тиха луна - Слова Божого – звуки,
Хоча сумнівались , що миті щасливі
Ще будуть…Бо терні зустрілись жахливі .
Але , як промінчик Аннушка з’явилась,
Мов янгола серце  у неї вселилось ,
Ми дяку для Господа шлемо велику
І просим , щоб вислухав щиру Молитву …


Рецензии