My sweet, my tender

My sweet, my tender,
My serene flight,
You are spreading like a mist,
You are turning into a dew.
I am rolling like a wave,
Like a green grass;
I am covered with
Your silver dew.

* * *
Мой милый, мой нежный,
Полёт безмятежный.
Туманом искришься,
В росу превратишься.
Качаюсь волною -
Зелёной травою,
Покрыта твоей
Серебристой росою!


Рецензии