Майдан

На Майдані в центрі міста
Мирна акція іде:
То перещить судочинців,
То водой на Беркут ллє.

Б*ють залізними цепами,
В кров розлючують солдат
І від люті та жадоби
Про Европу верещать.

Там їх гроші, там їх статки.
Щоб багатше трохи стать,
Мусить мати за копійку
Сина в пекло виряджать.

Чи заб*ють його , сердегу,
Чи минеться та мара,
Хай хочаб послуха співи,
Повечеря у костра.

Як до ранку перебуде,
Копійчину принесе.
Може, згодом, вийде в люди,
До нардепів дорасте.


Рецензии