I prayed the God

I prayed the God to give me you.
But He was silent, and I was too weak.
I didn’t love myself,
I couldn’t fly, I fell.
I touched your soul with my heart
And I saw you.
I am weaker than my love.
Forgive me if I offended.
I couldn’t…And I live in a dream.
I didn’t find… my sadness is endless.
Oh, my dear! I need you so much,
The love will never leave me.

* * *
Я у Бога просила тебя,
Он молчал, я была слишком слабая.
И за все не любила себя,
Что летать не умела, падала.
Прикоснувшись к душе твоей
Своим сердцем, тебя я видела.
Я своей же любви слабей
И прости, если чем обидела.
Не смогла и живу во сне,
Не нашла, нет предела грусти.
O, родной, ты так нужен мне,
Ведь любовь меня не отпустит.


Рецензии