Чому б тепер...

Чому б тепер не плакати від болю,
Коли в душі торнадо відчуттів?
Нехай не мій! я тебе не неволю!
Ти сам цього напевно захотів.

Нехай реве! І розриває  навпіл!
Нехай життя забракне для жалю!
Обернешся – позаду тільки попіл
Від слів невигаданих : Я тебе люблю…

(17 ноя 2013)


Рецензии
Такі знайьомі почуття,та ним не вгадані, в тім жаль...

Виктор Сурженко   26.01.2014 23:46     Заявить о нарушении