Бясконцае

 Я любви невольный ученик.
 Видит Бог, мне есть чему учиться.
 Жизнеутверждающий родник
 Душу очищающей водицы
 Я нашёл. У каждого глотка
 Есть своя история и дата…
 Видно, не хватило молока —
 Воду пью с безумием солдата.
 И, пытаясь жизни суть понять,
 Выхожу на сцену. Я – не зритель.
 Я способен многое поднять,
 У меня отныне есть учитель -
 Я кахання вучань. Гэта лёс.
 Бачыць Бог, мне ёсць чаму вучыцца.
 Чысціню ў сэрцы я прынёс
 Да яго нявЫчэрпнай крыніцы.
 Піў з яе. У кожнага глытка
 Ёсць свая гісторыя і дата…
 Мабыць, не хапіла малака –
 П'ю цяпер з ўтрапёнасцю салдата.
 Каб адчуць ўсім сэрцам прыгажосць,
 Чысціню адносін старадаўніх,
 Я прыйшоў на сцэну. Я — не госць,
 У мяне ёсць вопытны настаўнік –
 Я любви невольный ученик…

 и т.д.

 19.03.11, 27.09.2012


Рецензии