Народ майдану

(співавтор Cв'ятослав Радій)

Майдан, як спрага до життя,
Того, хто хоче бути вільним,
І до свідомості повільно
Приходять справжні почуття.
 
Єднання нації і Віри
В майбутнє краще кличе час.
Ми разом подолаєм звіра,
Який  із люттю нищить нас!

Земле моя! Моє життя!
Моя любима Україно!
Не дай себе на побиття!
Збери до єдності буття,
Не дай народу тут загинуть.

 Народе мій, терпи і стій!
 Борись, аж поки сонце встане,
 Аж поки не скінчиться бій,
 Аж поки тисячі митців
 Не принесуть на землю ранок!

Народ не зломить ні тиран,
Ні виродок, ні цар пропащий.
Народ збирає свій Майдан,
Якщо народ ведуть у хащі!

 І, наче струм могутніх вод,
 Неначе сонця промінь світлий,
 Майдан формує свій народ –
 Частинку всесвіту і світу!

Священний, рідний мій народ,
Борись за сенс ввійти у вічність!
За силу сонця, силу вод – 
За єдність роду і величність!

 За нашу неньку, землю, плід –
 За нашу рідну Україну!
 За наш міцний козацький рід,
 Рід,  що ніколи не загине!


Рецензии
Почему в других странах правительство, если им народ недоволен, уходит в отставку, а в Украине держится за власть изо всех сил, усугубляя трудное положение страны? Избрали бы достойное правительство - и за работу, и кончились бы митинги, о которых говорят двояко. А воз и ныне там. И по-прежнему: "нет уж! Не отдадим власть!"
С уважением

Петр Затолочный   14.01.2014 21:24     Заявить о нарушении