Третя гумор

 Йде Петро торговим центром, огляда вітрини,
 Щось шукає, бо «на носі» в жінки іменини.
 Бачить, акція рекламна у якійсь крамниці –
 « В нас до свята подарунки кожній третій жінці ».
 Той очам своїм не вірить. Як таке буває?
 Те саме, що «на халяву» хтось щось наливає.
 Як ото є дійсно правда, не якісь дурниці, -
 Значить, нині пощастило моїй любій жінці.
 Миттю він туди «влітає», продавчиню кличе:
 - Ви скажіть, чи то є правда, що в рекламі пише?
 - Ми ж серйозний магазин. Повірте, чесний люде!
 Бачте, пише: кожній третій. Значить, так і буде.
 Ви приводьте свою жінку, щось нехай купує.
 Буде жінка точно третя, - значить, подаруєм.
 Через мить удвох вбігають: - Де ті подарунки?
 Й тичуть гордо продавчині паспорти у руки.
 Продавчиня аж сміється. Їй, звичайно, дивно,
 Як то жінку він «притяг» отак оперативно.
 - А для чого паспорт взяли? Ми ж не говорили.
 - Як для чого? Щоби ви мене не надурили.
 Ось мій паспорт, ось її – сказав щасливий Петя, -
 Щоби знали: жінка в мене - офіційно третя…


Рецензии