Саламдин чар

 “Салам Сажидин! Ватандин вилик ви лайихлувилер фикирда кьурла, вун чан алаз гуьмбет эцигуниз лайихлу я, стха. А гуьмбетдин бинеда са къван эцигуник заз зи пайни кутаз кIанзава. “ Гьаким Къурбан, писатель. 27. 09. 90.


Рецензии