Гор ла з рка в неб та погасла

Горіла зірка в небі… та погасла.
Росло прекрасне дерево… зрубали.
І тік струмочок вдалечінь… та впав у море.
Проміння сонячне закрили хмари.

У світі цьому – всьому є кінець:
Кінець є щастю, горю, болі, смутку.
Кінець життя настане скоро наш,
Кінець прийде і світові (як сумно).

Сьогодні час нам жити і творити.
Сьогодні час на зміни і любов.
Сьогодні ти повинен зрозуміти,
Який твій сенс життя на цій Землі.

Якщо ти вирішив так просто це життя прожити,
То ти вже знай, що не вдається жити так.
Ти завжди ціль і мрію маєш мати.
Без цілі жити, все одно що без хлібин.

Для когось ціль життя – це є любов, родина.
Для іншого – це слава і достаток у житті.
А хтось сказав, що все йому набридло
І він чекає лиш того, щоб скінчилось усе.

Це все є ваше право, й Ваші мрій.
І я не можу тут забороняти Вам.
Але, шановні мої діти, не забувайте,
Що живете ви лиш раз.


Рецензии