***

ЗА ЩО ТЕБЕ ЛЮБИТИ МУШУ.
ЗА ТЕ, ЩО ТИ ПЛЮВАВ У ДУШУ.
Ні Я НЕ ПОГАНЬ НЕ ТАКА,
і ДЛЯ ТЕБИ Я НЕ ТА...

ЛЮБОВ СВОЮ ГОЛУБКОЮ ОБЕРИГАЛА,
ТіЛЬКИ ТОДі Я НЕ ЗНАЛА.
ЩО ПОМіЖ ТЕБИ ВСЕ ПРОХОТИТЬ,
МОє СЕРДЦЕ ТАМ НіЧОГО НЕ ЗНАХОДИТЬ...

АЛЕ ТЕПЕР Я ПОНЯЛА,
КУДИ ПіДТИ, КУДИ ПОДіТИСЬ.
Ні Я НЕ ПіДУ НіКУДИ..
БО ЗАСМіЮТЬ МЕНЕ ВСі ЛЮДИ...



У НАС ЦВіТУТЬ ТРОЯНДИ У САДУ.
ЗіРВАТИ ЇХ ,ЇХ ДУШі ПОГУБЛЮ.
Ці КВіТОЧКИ ТВОЇ Зі МНОЮ ДіТОЧКИ.
АЛЕ ЛЮБОВ ПРОЙШЛА і  КАМіНЬ ДУШУ ЗАПіКАє.
ХТО В ЦіЛіМ СВіТі ЗНАє,ЩО Я СТРАДАЮ,
ЩАСТТЯ СВОГО НЕ ШУКАЮ....
ЩАСТТЯ МОє У КВіТОЧКАХ, ТРОЯНДАХ МОЇХ ДіТОЧКАХ.!!


Рецензии