молитва

Молитва

Мама всеки ден се моли
за мен,за батко,кака.
-Моля ти се,мили Боже,
здрави нека са децата.
Да са радостни,щастливи,
да растат в мирен свят.
Да бъдат весели,игриви
и безгрижни да растат.
Моята мамичка добричка
всеки ден за нас се моли.
Мама моли се за всички,
пък за нея- аз се моля.


Рецензии