Я кохаю без меж

               

           Чи глибока криниця твоєi любовi?
           Чи для мене лиш сяють зеницi твоi?
           Чи захована правда i нiжнiсть у словi,
           А твоi почуття не омани напiй?

           Як впiзнати того, кого доля призначе
           I помилки важкоi позбутись навiк ?
           Гiрко серце зневажене плаче,
           Бо омани хвилина тривас, мов вiк.

           Чи менi свою вiрнiсть вiддаш ти до вiку?
           Чи зi мною роздiлиш негоди життя?
           Твоя щирiсть для мене надiйнiшi лiки.
           Я кохаю без меж тебе до забуття.


Рецензии
Как мелодично на украинском языке, похоже на песню. Очень здорово!Успехов Вам, Райя!

Рома Харитонов   13.01.2014 20:25     Заявить о нарушении
Спасибо! Вы действительно правы - это песня/слова и музыка мои/которая уже исполнялась.

Обухова Райя   29.01.2014 13:00   Заявить о нарушении