снежный цветок

Квітка Снігу

Падає сріблястий сніг
Легко, наче павутиння,
І складаєсь коло ніг
У небачені картини
Вже біліє вся земля
Наче завше так бувало
Наче кожного тут дня
Снігу квітка розквітала.            


Рецензии