решительность

Рішучість

Темна прохолода щастя
І жагуча далечинь
Нею можна обпектися
Просто стань і відпочинь
Нехай вітер б'є об грати
Нехай сонце зникне враз
Ти ще можеш обирати
Ти ще можеш обиратись
Поки дух в тобі не згас
Поки ще вогонь палає
І у серці й в голові
Поки ще в тебе немає
Нескінченних візаві
Які будуть замість тебе
Диктувати "вірний" шлях
Тож давай, не зупиняйся,
Поки світло у очах!


Рецензии