Дикие белые кони

Дикі Білі Коні

Можливо в снах, а може на яву
Біліли Дикі Коні серед степу
Летіли стрімголов в пошуках неба
Хоча його минули вже давно
Минулі дні, минулі сподівання
Розтоптані під натиском підков
Їх підкували. Це багато значить.
Тому вони й летіли стрімголов.
Підковані мораллю і законом
Догматами і праведним життям
У снах як і раніше бачать Волю
Яке ж то щастя, що тільки у снах.
Хтось їх остерігався, хтось - радів їм.
Комусь у скроні кров вдаряла враз
Не помічаючи цього вони летіли
Крізь простір, крізь банальний, і крізь час.
І ціль у них була одна- єдина.


Рецензии