***

Схід сонця,
схід моїх мрій,
вихід твоїх надій,
 на поверхню,
а ти дивишся зверхнє,
на мене..
 Знову,
Наче,
Зовсім не бачиш,
Світла,
В моїх очах,
Відбиток,
в твоїх очах,
Востаннє,
колись до світання,
Шукав я для тебе,
Із ночі до рання,
Купалів цвіт,
В світлі кохання,
Наче,
Тепер се не значить,
Нічого не значить…
Життя не спинити,
Минає,
Назад не вертає,
Вдруге,
Та і не треба,
Ближче до тебе,
Трохи ближче до тебе,
Більше й не  треба,
Краще не треба…


Рецензии